Britanski olimpijac Tom Dejli otkrio svoju vezu sa muškarcem

Olimpijska zvezda skokova u vodu, Tom Dejli, je prvi put progovorio o svojoj novoj vezi. On je u svom video snimku na Ju-Tjubu izjavio da želi da “stavi tačku na sve spekulacije i glasine” i otkrio svojim fanovima da je u vezi sa muškarcem.

Tom daley of England poses during the meDejli (19) je u petominutnom videu u kojem, po prvi put,  govori o svom novom partneru  izjavio da “ne može da bude srećniji”.

On je dodao: “Zabavljao sam se sa devojkama i nikada nisam imao ozbiljnu vezu o kojoj bih pričao, a sada se osećam spremno da pričam o njoj. Proleća ove godine, moj život se drastično promenio. Upoznao sam nekog i to me je učinilo jako srećnim, osećam se veoma sigurno i sve je jednostavno sjajno. I da, taj neko je momak.”

Dejli, koji je osvojio bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Londonu 2012, rekao je da želi da otkrije vesti u videu, jer nije želeo da se njegove reči “izvrnu”.

Pre videa o svojoj vezi razgovarao je sa šačicom ljudi, između ostalih i sa svojom majkom Debi koja mu je, po njegovim rečima, pružila podršku.

Pogledajte ceo video u kojem Tom priča o svom privatnom životu:

02.12.2013.

Facebook

Twitter

YouTube