Prenosimo: Telegraf – Evo kakvu scenu smo snimili u centru Beograda!

Beograd, 4. maj 2015.

Dok se ovakve stvari tolerišu na ulicama Srbije, nacija će nam propadati, a deca nam neće imati nikakvu budućnost. Dokle ćemo ovo da trpimo?

gej-par-na-pesackom-prelazu-7Ko je danas šetao centrom Beograda, mogao je da vidi ovu odvratnu scenu na kraju Knez Mihailove ulice, na prelazu ka Kalemegdanu.

I samo po sebi, strašno je šta se desilo, a najgore od svega je činjenica da se sve dešavalo u po bela dana, dok su tuda šetala deca s roditeljima. I sad, kako mama ili tata da objasne detetu ono što je videlo? Je l` to normalno? Pa naravno da nije. Je l` sad i dete treba da vidi ovo, pa i ono da radi to isto kad poraste?

Naravno, policije nigde da spreči ovaj skandal. Da nas zaštiti od ovog užasa. Ni među brojnim prolaznicima, koji su bili svedoci ove nemile scene, nije bilo nikog ko bi rekao barem “nije u redu to što radite”, ili skrenuo pažnju na to koliko je pogrešno i jezivo činiti ovako nešto.

Ništa. Svi su dopustili da se užas odigrava pred njihovim očima. Ne, svi SMO dopustili da se užas odigrava.

E, zbog ovakvih nam Srbija propada. Ne, zbog NAS i odsustva reakcije nam je Srbija ovakva i propada. Zbog toga nas je sve manje, zbog toga će uskoro da nas bude manje nego Hrvata ili Albanaca!

gej-par-na-pesackom-prelazu-8

Zbog svega ovoga, zbog naše dece, zbog zdravlja naše nacije, apelujemo: Policijo, uradi nešto, političari, uradite nešto, ljudi, uradite nešto!

Svake godine u saobraćajnim nesrećama u Srbiji pogine skoro 1.000 ljudi! Među njima je mnogo onih koji izgube život na pešačkom prelazu, dok prelaze na crveno, baš kao devojka o kojoj pišemo ovaj tekst.

Ovo što ona radi je nedopustivo, ne samo zbog njene sigurnosti. Kao što smo napisali, neko dete će da je vidi, pa će da pomisli da je u redu da i ono prelazi na crveno.

Zato, sledite primer ove dvojice momaka. Ne prelazite na crveno. Sačekajte tih 60 sekundi do zelenog svetla. Dok čekate, možete da se zabavite nekako, da pričate, ili nešto treće…

Izvor: Telegraf.rs (P. M.)
Foto: Milena Đorđević

Facebook

Twitter

YouTube