Pristupnica

Dragi prijatelji,
postanite i vi član/članica Gej strejt alijanse – GSA!

GSA vas sa iskrenom željom da u budućnosti što bolje komuniciramo i sarađujemo poziva da popunite online pristupnicu i postanete član/članica Gej strejt alijanse.

GSA je organizacija koja okuplja osobe različitih profesija, političkih stavova, nacionalnosti, socijalnog statusa, verskih ubeđenja, uzrasta ili nekog drugog ličnog svojstva, bez obzira na njihovu seksualnu orijentaciju.
Nama su podjednako važni svi koji žele da pruže podršku u borbi za prava LGBT (lezbejki, gejeva, biseksualnih i transrodnih) osoba u Srbiji, koji žele da žive u slobodnom društvu u kome se poštuje princip jednakih šansi i koji žele da takvo odgovorno i tolerantno društvo grade zajedno sa nama.

Članstvom u Gej strejt alijansi učestvujete u jačanju ideje pravne jednakosti i ravnopravnosti svih građanki i građana Srbije, smanjivanju homofobije i u borbi protiv svih oblika nasilja i diskriminacije nad LGBT populacijom.

Mi u GSA poštujemo vaše vreme, prioritete i druge obaveze, i zato vas pozivamo da se kao članovi/članice u aktivnosti GSA uključite u skladu sa vašim mogućnostima i željama. Sigurni smo da će vaše članstvo u GSA značiti puno u ostvarivanju zajedničkih ciljeva i promociji pravih društvenih vrednosti.

Dobrodošli i dobrodošle!

Napomena: nakon što popunite online pristupnicu, GSA aktivisti i aktivistkinje će vas kontaktirati kako bi dopunili i proverili vaše podatke i obavestili vas o proceduri učlanjenja.

Ime (obavezno)

Prezime (obavezno)

Ime jednog roditelja

JMBG

Ulica i broj

Postanski broj i mesto

Kontakt telefon (obavezno)

Email (obavezno)

Zanimanje

Na koji način biste želeli da se angažujete u aktivnostima GSA?

Koja su Vaša očekivanja u vezi budućeg rada GSA?

captcha

Napomena

Facebook

Twitter

YouTube